I tillegg til de større arrangementene har vi også noen sosiale sammenkomster spredt inn i mellom de andre, flere går igjen månedlig. Her vil vi gjerne at de ansatte tar ansvar også, og står fritt til å lage egne arrangementer, invitere til sammenkomster, eller lage klubber og meetups. Apparat stiller seg selvfølgelig bak med både lokaler og sponsing der det er nødvendig.

Årlige arrangementer

Kick-Off

I starten på hvert år ønsker vi å ha en skikkelig kick-off event. Her blir det planlegging av året og selskapet, og selvfølgelig mye festligheter.

Skihelg

Litt utpå vinteren passer det fint med en skitur eller to, så derfor tar vi med følge og reiser vi til Myrkdalen en helg og står så mye på ski som vi orker.

Sommerfest

Mellom 17. mai og fellesferien er det sommerfest-sesong, og vi tar sikte på å ha den gjeveste av de alle. Vi inviterer alt som kan krype, rulle og gå av kunder, kontakter, samarbeidspartnere og ansatte med følge til lokalene våre på kjempefest.

Utlandstur

Litt ut på høsten drar vi til det store Utlandet og ser hva de driver med der. Dette er en skikkelig langweekend fra fredag etter jobb til og med mandag. Her inviterer vi også din kjære til å bli med på kalaset.

Julebord

Ingen jul kan ringes inn uten bedriftsjulebordet: Pinnekjøtt. Taler. Pakker. Drikke. Dans. Musikk. Julebord.

Regelmessige arrangementer

Apparatdager

Av og til er det fint å bare kunne jobbe med noe helt annerledes. Vi møtes da i lokalene våre alle mann, og jobber sammen om et prosjekt som kan være nesten hva som helst.

Bursdagslunsj

Når noen har bursdag samles vi enten i egne lokaler eller på en restaurant i sentrum rundt lunsjtider og markerer anledningen. Om det er en måned ingen i selskapet har bursdag, finner vi en dag å møtes til felleslunsj likevel.

Brettspillkveld

En gang i måneden møtes vi etter arbeidstid i lokalene våre og spiller brettspill, spiser snop og pizza, og finner noe god drikke. Dette er et eksempel på noe som ble startet av en ansatt med forkjærlighet for brettspill og som nå har blitt en månedlig sammenkomst vi ser frem til.

Andre arrangementer

LAN-party

Vi har av og til LAN-party der vi spiller CS, Age of Empires, Battlefield 1942 (ja, det gamle) og mye, mye mer.

Meetups

Bergen er en liten by og meetups er en fin måte å møte likesinnede. Apparat arrangerer opptil flere meetups og stiller lokalene til rådighet for andre meetups vi liker.