To verdener, én visjon

Hos oss har vi delt oss inn i to spesialiserte avdelinger: IT-konsulenter og Film og animasjon. Hver avdeling bringer sin unike ekspertise og energi til bordet, og vi er stolte av å kunne levere tjenester som spenner over disse to disiplinene.

I vår teknologiavdeling tilbyr vi spisskompetanse innenfor en rekke av dagens mest dynamiske fagfelt. Våre IT-konsulenter er drevet av nysgjerrighet, og vi tror på åpenhet, kunnskapsdeling og evig læring. Vi jobber med alt fra avanserte enterpriseløsninger basert på .NET til skalerbare skytjenester med mikrotjenester skrevet i Go. Vi har også god erfaring med apputvikling, brukeropplevelse (UX) og prosjektledelse. Vi er alltid klare til å utforske nye horisonter og gi deg det beste innen IT-konsulenttjenester.

I vår medieavdeling spesialiserer vi oss på animasjon og filmproduksjon. Vi leverer alt fra unike vignetter, overbevisende reklamefilmer og kreative musikkvideoer til pedagogiske forklaringsfilmer. Vår ekspertise inkluderer også visuelle effekter (VFX) for både fiksjon og reklame, TV-grafikk og live action-opptak. Vi brenner også for å finne unike locations til dine film og mediabehov.

Vi i Apparat er drevet av lidenskap, kreativitet og en konstant streben etter å levere kvalitet. Enten det er innen IT-konsulenter eller film og animasjon, er vår visjon å skape innovative løsninger som inspirerer og engasjerer.

Jobb hos oss

Lyst å lære mer om hvordan det er å jobbe i Apparat? Hos oss kjenner alle hverandre og hver enkelt ansatt kan bidra til å forme kulturen, prosessene og hvordan vi har det på jobb.

Hackathon på kontoret

Kontakt oss

Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er alltid klar for en uforpliktende prat.

Håkon Nilsen

Seniorkonsulent, CEO
97 97 97 57