Oppdag fremtiden innen film, media, animasjon og teknologi

Vi i Apparat er glade for å kunne invitere alle til å sende inn forslag til vår neste iterasjon av Apparatconf. Etter en vellykket konferanse i 2023, ønsker vi nok en gang å samle pasjonerte folk fra Bergens medie- og teknologilandskap til en to-dagers utforskning av tidens trender. Vi inviterer alle med noe på hjerte til å bli med oss i å forme samtalen i skjæringspunktet mellom media og teknologi.

Vi oppfordrer alle uansett erfaring eller kunnskapsnivå til å sende inn forslag. Apparatconf er et lavterskelarrangement, og vi ønsker å høre fra de som har en lidenskap for teknologi og media. Dette er en flott mulighet til å dele din entusiasme og unike innsikt med et engasjert publikum. Vi verdsetter mangfoldet av perspektiver og er ivrige etter å inkludere stemmer fra både etablerte eksperter og nykommere som ønsker å formidle sin kunnskap for første gang.

Hva vi ser etter

Vi søker forslag innen et bredt spekter av emner relatert til media og teknologi, eksempelvis spill, animasjon, programvareutvikling, teamledelse, foto, devops, AI eller noe helt annet som nettopp du brenner for.

Et foredrag er typisk 10-20 minutter men kan vare lenger om ønskelig.

For å melde deg på som taler, følg lenken her for å gå til påmeldingsskjemaet. Vi tar kontakt med påmeldte i løpet av august og september.

Konferansier Eirik Heldal på en tidligere Apparatconf

Billetter

Det koster ingenting å delta, men vi har begrenset med plass. Det er lurt å sikre seg en billett i god tid.

Praktisk info

Dato og klokkeslett

Dato: Onsdag 6. november (film og animasjon) og torsdag 7. november (teknologi).

Tid: 16:00 til ca. 22:00 begge dagene

Lokasjon

Konferansen vil finne sted på kvelden etter arbeidstid i de stemningsfulle lokalene til Apparat i Bergen.

Adresse: Damsgårdsveien 82, 5058 Bergen

Mat og drikke

Det vil bli servert pizza og brus på begge dagene. Vi gjør vårt beste for å ha både vegetarianske og allergivennlige alternativer.

Billetter

Det koster ingenting å delta på Apparatconf, men du må ha billett for å komme inn. Det er begrenset med plass så det er lurt å sikre seg billett i god tid.

Adkomst

Bussrutene 13, 20 og 85 går til Lotheveien. Det er ingen egen biloppstillingsplass, men det ligger et parkeringshus 2-300 meter unna.

Om Apparatconf

Apparatconf ønsker å engasjere, inspirere og utfordre deltakerne ved å sette scenen for en konferanse der du har muligheten til å bidra med dine egne ideer og emner. Vi tror at de mest givende og lærerike opplevelsene kommer fra å dele kunnskap og erfaringer, og vi ønsker derfor å invitere deg til å være en aktiv medskaper av konferansen. Ved å sende inn ditt forslag til foredrag, vil du ikke bare dele din ekspertise, men også bidra til å forme Apparatconf til et unikt og minneverdig arrangement for alle.

Kontorene under Apparatconf