TV 2

ElasticsearchAWSKubernetesKafkaGoogle Cloud PlatformGolangKotlinTypeScript

Styrking av TV 2 gjennom teknologisk ekspertise

Apparat har spilt en viktig rolle i å styrke TV 2s posisjon og teknologiske kapasitet gjennom vårt dyktige team av IT-konsulenter.

TV2

Optimal ytelse og stabilitet på TV 2 Play

På TV 2 Play's Content Discovery team har vi spilt en viktig rolle i å utvikle og vedlikeholde mikrotjenester for personalisert innhold. Vi har bidratt til høy ytelse og stabilitet for en tjeneste med et stort antall samtidige brukere ved å bruke Go, gRPC, Redis og Kubernetes i Google Cloud. Vår kompetanse har også vært viktig for å implementere Apache Flink og Kafka for effektiv metadatahåndtering etter Extract-Transform-Load-modellen. I tillegg har vi støttet som devops-ansvarlig, bidratt til vedlikehold av Kubernetes-clusteret og håndtert deployment og drift av teamets tjenester.


Reklameplattform

I Reklameplattform-prosjektet har våre konsulenter bidratt i å utvikle TV 2s reklamesatsinger i en tid der lineær TV-seing har gått ned. Gjennom vår frontend-ledelse og kunnskap om Go-mikrotjenester i Kubernetes på OVH Cloud, har vi hjulpet TV 2 med å tilpasse seg den digitale reklameverdenen.


Ny innholdsplattform

Apparat har spilt en viktig rolle i utviklingen av TV 2s nye innholdsplattform. Gjennom bruk av Kotlin, Apache Kafka, REST og Elasticsearch har vi bygget en robust og skalerbar mikrotjenestearkitektur med fokus på stor dataflyt og sømløse integrasjoner med andre TV 2-tjenester.

Apparat har demonstrert vår evne til å levere teknologiske løsninger og ekspertise som har styrket TV 2s konkurransekraft. Vi ser frem til å samarbeide med flere kunder og tilby våre tjenester for å hjelpe dem å lykkes.