Equinor

ReactTypeScriptPythonDjangoPostgreSQLDevOpsAzure

Digitale løsninger i energisektoren

I en tid der teknologi og innovasjon er avgjørende for suksessen til selskaper innen energisektoren, spiller Apparat en viktig rolle som en leverandør av it-tjenester og digitale løsninger.

Placeholder

Vårt samarbeid med Equinor er et levende eksempel på vår evne til å tilby skreddersydde teknologiske løsninger som legger til rette for økt effektivitet og forbedret operasjonell ytelse.


Utvikling som gir oversikt og innsikt

Innenfor Equinor har vi jobbet tett sammen med teamet "Prevent Breakdowns" innenfor Integrated Operations Centre and Technology (IOCT). Vår frontend og backend ekspertise har bidratt til å forvandle store datamengder til enkel og tilgjengelig informasjon for ingeniører og ansatte. Våre utviklere har også skapt intuitive applikasjoner som gjør det mulig for brukerne å overvåke og analysere utstyrets tilstand i sanntid. Dette gir ikke bare bedre kontroll, men reduserer også risikoen for uforutsette nedetider og gir mulighet for raskere og mer presis vedlikehold.


React, Typescript og Python: verktøyene for suksess

Vår kompetanse innen React, Typescript og Python har vært nøkkelen til å levere robuste og brukervennlige applikasjoner til Equinor. Gjennom kontinuerlig bidrag til flere apper har vi bidratt til å styrke Equinor sitt datadrevne beslutningsgrunnlag. Vi har også bidratt i utviklingen av et React komponentbibliotek som gir IOCT en verdifull ressurs for fremtidige prosjekter og gir en enhetlig opplevelse i alle deres digitale løsninger.


Sammen for fremtiden

Apparat er forpliktet til å være en pålitelig partner for selskaper som Equinor. Vår ekspertise innen it-tjenester og digitale løsninger gir våre kunder den teknologiske fordelen de trenger for å lykkes i dagens konkurransepregete miljø. Vårt samarbeid med Equinor er et bevis på vår evne til å skape verdi gjennom teknologi. Vi ser frem til å fortsette å styrke våre partnerskap og levere innovative løsninger som driver bransjen fremover.

Hvis du er interessert i å utforske hvordan Apparat kan støtte din virksomhet med skreddersydde digitale løsninger, ta gjerne kontakt med oss.